Boek tegen de beste prijs : +32 (0)496/35.36.94

Meningen

Dit huis heeft alles wat je van een vakantiewoning verwacht. We hadden een ongelofelijke tijd!
(Gezinsverblijf met jonge kinderen)

-----------------

Heel verzorgd en mooi huis. Alle comfort is aanwezig! Ruime en gezellige slaapkamers met telkens een aparte badkamer. De speelkamer is een paradijs voor de kinderen. Absoluut een aanrader voor een geslaagd familieweekend.
(Gezinsverblijf met jonge kinderen)

-----------------

Hartelijk ontvangen door de gastvrouw die een rondleiding gaf door het mooie huis, waarvan de keuken wel bijzonder goed is geoutilleerd. Fijne ruime slaapkamers met jaloezieën, ideaal voor warme dagen. Mooie bosrijke omgeving voor avontuurlijke wandelingen. Boodschappen bij de Spar in Manhay, op anderhalve kilometer afstand. Goed assortiment!
(Mme. Hoofd)

-----------------

Prachtig en erg smaakvol hedendaags gerenoveerd huis. Zeer goed uitgeruste keuken, gezellige living, bar, speelruimte....enz Ruime kamers goede bedden met aparte luxueuze badkamers. Een ruim huis met veel licht en alle comfort. Ook erg gezellige buitenkeuken, grote terrassen en een zalige wellness....Verder een afgebakende tuin ruime parkings een mooiee buurt en zeer mooie omgeving. Niets op aan te merken. Pas recent eind september is er een interessant museum over de oorlog en het Ardennen offensief geopend, op loopafstand van het huis en de moeite waard.
(Mr. Bastiaensen)

-----------------

De ontvangst was uitstekend, alles werd goed uitgelegd. De kwaliteit van de faciliteiten in het huis zijn uitstekend, Alles is nieuwe, prima keuken, fantastische slaapkamers, prima bedden. Ook de overdekte BBQ is fantastisch, vooral wanneer het 's avonds frisser wordt. Dan kan men rond de BBQ gaan zitten. Ook de wellness faciliteiten zijn prima. Al met al echt een prima huis, goede kwaliteit voor een prima prijs. Vanuit deze locatie waren onze uitstapjes heel goed te doen, overal redelijk dichtbij.
(Mr S.)

Laden in uitvoering ...